Digitale informatiesessie opleidingen

Beste scheidsrechter,
 
Het Reglement voor de Petanquesport (RPS) is gewijzigd per 1 januari 2021. Op 12 februari 2021 ben je hierover geïnformeerd en is het gecommuniceerd via de website (www.nlpetanque.nl) en de NLPetanque nieuwsbrief. De nieuwe versie van het RPS staat op de website, net als een versie met alle wijzigingen in kleur en een overzicht van de wijzigingen. Momenteel wordt gewerkt aan de laatste wijzigingen in het RPSPlus.
 
Om de wijzigingen door te nemen en alle scheidsrechters goed te informeren over de gewijzigde artikelen, wordt in samenwerking met de reglementencommissie een digitale informatiesessie georganiseerd op maandagavond 14 juni 2021. De informatiesessie staat open voor alle opgeleide scheidsrechters en wordt georganiseerd via Zoom en vindt plaats van 19:30 uur  tot 20:30 uur.
 
Opgeven is mogelijk door hieronder je gegevens in te vullen. Dit kan tot en met donderdag 10 juni. Vrijdag 11 juni ontvangen de deelnemers de vergaderlink.
 
Stel vooraf je vragen
Tijdens de informatiesessie worden de wijzigingen in het RPS behandeld en is er beperkte ruimte voor het stellen van vragen. De mogelijkheid tot het stellen van vragen hangt ook af van het aantal deelnemers. Het is geen garantie dat een vraag kan worden beantwoord. Het is om die reden mogelijk om vragen vast door te sturen via info@njbb.nl. Vragen kunnen worden gestuurd tot en met donderdag 10 juni. Dan is de kans het grootst dat de betreffende vraag tijdens de digitale sessie al beantwoord kan worden.
 
* indicates required